Uusi kauppapaikka on avoinna!

Turun iltalukion kirjatori on virtuaalinen kauppapaikka Facebookissa, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden ilmoitella tarpeettomaksi käyneistä oppikirjoista, laskimista, tietokoneista ja muusta opinnoissa tarvittavasta. Kirjatorilla voit myös tiedustella, josko jollakin olisi tarjolla vastaavaa tavaraa sopivaan hintaan myynnissä.

Kirjoita myynti- ja ostoilmoituksesi selkeästi niin, että ilmoituksesta käy riittävän yksityiskohtaisesti ilmi, mitä olet myymässä ja ostamassa. Ilmoitettavia tietoja ovat esim. oppikirjan täydellinen nimi, tekijät, kustantaja, painos, kunto ja hinta. Voit myös lisätä kuvan tuotteesta.

Kauppaan liittyvistä yksityiskohdista kannattaa sopia yksityispuolella. Kun kauppa on toteutunut, poistathan ilmoituksesi näkyvistä. Yli kolme kuukautta vanhat ilmoitukset poistetaan joka tapauksessa.

Turun iltalukio ei vastaa mistään kaupantekoon liittyvistä asioista. Kaikki kaupantekoon liittyvät yksityiskohdat ovat ostajan ja myyjän välisiä. Lait ja hyvät tavat ovat voimassa täälläkin.

Reiluja kauppoja toivottaa Turun iltalukion väki!

P.S. Tarjolla on aika ajoin myös lahjoituskirjoja!